Concurs: Recomandă-i mamutului o carte și el te răsplătește cu mai multe

De . Categorii: Doar online, Stiri

Etichete:

Publicat în October 05, 2015 , o comentarii

UPDATE:

În urma jurizării, redactorii au decis ca premiile să fie împărțite în felul următor:
Premiul I: Anamaria Mihăilă (În urmă nu mai e nimic, Cosmin Perţa) și Ioana-Marta Mureșan (Copilăria lui Isus, J.M. Coetzee);
Premiul II: Elena Rusu (Satantango, László Krasznahorkai);
Premiul III: Adina Ailoaiei (Între cer și pământ, Liviu Radu);
Mențiuni: Anuța Iuga (Politica ironiei în poezia românească sub comunism, Corina Croitoru) şi Roxana Jibotean (Oceanul de la capătul aleii, Neil Gaiman).

Având în vedere numărul redus de recenzii înscrise în concurs, acesta se prelungește până pe data de 22 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați cel târziu sâmbătă, 28 noiembrie. 
concurs-recenzii-mc

Atât a citit mamutul vara asta, că a terminat tot ce avea prin bibliotecă și în plus mai trebuie să își și pună ochelari. Cu toate astea, nu se lasă, așa că împreună cu editura All organizează un concurs de recenzii de carte (romane apărute în ultimii cinci ani) și așteaptă să-i recomanzi ce-ai mai citit bun în ultima vreme. Dacă-l convingi să citească ceva, te răsplătește cu romane unul și unul. Poți câștiga titluri clasice din literatura universală, cum ar fi Oblomov (I.A. Goncearov), Cevengur (Andrei Platonov), Meseria de a trăi (Cesare Pavese), dar și literatură contemporană, Cinci plimbări prin cartier și Alte cinci plimbări prin cartier (Gonçalo M. Tavares), Până și câinii (Jon McGregor) sau Sub semnul lui Dylan (Enrique Vila-Matas).

Nu mai sta pe gânduri, trimite-i pe echinox@gmail.com, până cel târziu pe 08 noiembrie la miezul nopții (dar nicio secundă mai târziu), o recenzie de cel puțin 750 de cuvinte și te poți alege cu titluri noi în bibliotecă.
Recenziile înscrise în concurs trebuie să nu mai fi fost publicate înainte, fiindcă cele câștigătoare vor apărea fie în versiunea online, fie în cea tipărită a revistei.

Echinox

Echinox este revista de cultură a studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai”. Apare din decembrie 1968.

Mai multe articole de