Concurs foto @ comunitatefoto.ro

Comunitatefoto.ro lansează pe data de 1 noiembrie 2010 concursul “Chipul din multime” (in parteneriat cu NSCmall), cu ocazia dezvoltarii versiunii finale si complet functionale a website-ului www.comunitatefoto.ro. Aceasta este editia pilot a unei serii de concursuri lunare, menite sa-i provoace la creativitate pe toti iubitorii de fotografie.

Incepand din luna noiembrie, dupa indelungi transformari, membrii comunitatii foto se pot bucura de noua fata a acesteia, website-ul proaspat lansat prezentand imbunatatiri substantiale de design si accesibilitate. Concursul online de fotografie vine in completarea acestui eveniment foarte mult asteptat, obiectivul principal al acestuia regasindu-se in cel al intregii noastre comunitati: “ne dorim sa incurajam, sa sustinem si sa promovam la scara larga talentul fotografic, manifestat prin creatii unice”.

Concursul se va desfasura astfel:
– in intervalul 1-15 noiembrie 2010, se desfasoara inscrierile* participantilor pe site-ul www.comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie;
– in intervalul 16-28 noiembrie 2010, creatiile inscrise vor fi jurizate (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
– pe 30 noiembrie se vor anunta castigatorii.
*inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii.

Cele mai bune 3 fotografii inscrise in competitie vor fi rasplatite cu o multime de premii: un voucher de 100 euro (locul I), oferit de NSCmall (www.nscmall.ro), pentru achizitionarea de accesorii sau aparate foto; reduceri de 20% la inchirierea echipamentelor foto de pe www.inchirierefoto.ro, subdomenii proprii in cadrul comunitatii si multe altele (locurile I, II, III).

Partenerii media sustinatori ai comunitatii sunt: Inchiriere Foto, Veioza Arte, 4arte, Fotografa, Ginger Group, Fotonatura, Revista Echinox, Peisaje Montane, Asociatia Manageri in Dialog, Lume Buna, Banda Foto, Modernism, Photolife, Evenimente Studentesti si revista Ambition.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.comunitatefoto.ro si sa va alaturati retelei noastre in plina expansiune, sau sa ne contactati la urmatoarea adresa: info@comunitatefoto.ro.

Comunitatefoto.ro a aparut in august 2009, din ideile si dorintele a doi prieteni: Marius Iancu – fotograf, si Alex David – web-designer, si s-a transformat, in numai un an, intr-o adevarata platforma social media destinata celei de-a sasea arte.
Comunitatea reuneste cele mai reusite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionisti, pasionati de acest domeniu, oferindu-le cel mai bun mediu in care acestia sa-si expuna si analizeze munca. Creatiile postate pe site sunt vizibile atat utilizatorilor inregistrati, cat si celor neinregistrati, insa numai membrii le pot analiza sau acorda ratinguri. Membership-ul este gratuit si nelimitat, deoarece ne dorim sa incurajam si sa promovam fotografii talentati.

Echinox

Echinox este revista de cultură a studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai”. Apare din decembrie 1968.

Articole similare

Căutăm articole pentru nr. 1/2021

Căutăm articole pentru nr. 1/2021

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Atelier – scriere de recenzii

Atelier – scriere de recenzii

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

No Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.