Final Frontier – Târg SF & Fantasy organizat de Bookblog.ro

Final Frontier este primul târg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, în perioada 26 – 27 martie 2011, la Muzeul Ţăranului Român, Sala Oaspeţi.

Pe lângă cărţi în limba romană şi în limba engleză, vizitatorii vor găsi la faţa locului şi eReadere încărcate cu cele mai îndrăgite titluri ale genului, în format digital. Astfel, le vor putea testa şi vor decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ţine în mână o carte şi de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care poţi să cumperi cărţile dorite. Final Frontier va fi şi un prilej de socializare, de a afla informaţii şi de a învăţa lucruri noi. În spaţiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecţiile SF & Fanatasy, iar invitaţii noştri speciali – cunoscuţi autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenţi.

În plus, artistul Octav Ungureanu va susţine pentru toţi cei interesaţi ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, ne va introduce în lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la finalul târgului cei care au cumpărat cărţi sau alte poduse intră automat în tombola cu premii surpriză.

Parteneri media:

121.ro, Adevărul de seară, ADVICE, agentiadecarte.ro, ASBUB, ASF, ASID, ASUB, B24Fun,  boardmeet.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul Naţional, Level, metropotam.ro, OSE, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Şapte Seri, Smart FM, Societatea Romana de Science-Fiction si Fantasy, stiridebine.ro, Stud-Life.ro

bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Echinox

Echinox este revista de cultură a studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai”. Apare din decembrie 1968.

Articole similare

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Atelier – scriere de recenzii

Atelier – scriere de recenzii

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

Înscrieri FRESH START – rezidențe de creație @ REACTOR

Înscrieri FRESH START – rezidențe de creație @ REACTOR

No Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cel mai recent număr:

numar litere sidebar

Abonează-te la newsletter