StudentFEST 2012 Timişoara – Workshop-uri şi cursuri de fotografie

StudentFest 2012 lansează tema INERT ca centru de interes pentru fiecare dintre secţiunile festivalului. Happening-uri, concerte, ateliere de lucru, expoziţii şi multe alte evenimente artistice şi culturale vor împânzi întreaga Timişoara în primăvara acestui an. Participarea la festival, atât pentru participanţi, cât şi pentru public, este gratuită.

Secţiunea de FOTOGRAFIE îşi propune să instruiască tineri pasionaţi de fotografie şi să îi ajute să descopere tainele acestei arte. Ei vor participa timp de o săptămână la o serie de training-uri şi workshop-uri de specialitate, instruiţi de fotografi de renume, cunoscuţi pe scena românească. Ei vor fi îndrumaţi de către Stelian Acea, Doru Oprişan, Bogdan Dinca, Alecu Grigore, Edward Aninaru şi Andreea Retinschi. Accesul este liber, dar locurile sunt limitate; condiţia esenţială pentru participarea la aceste activităţi este posesia unui aparat foto DSLR. Pentru participantii care vin din afara Municipiului Timişoara se asigura cazare si masa pe toata durata acestuia. La finalul perioadei de training participanţii vor avea ocazia să demostreze cele învăţate în cadrul unei expoziţii foto axate pe tema festivalului, şi anume „INERT”. Pe lângă aceste activităţi, secţiunea doreşte să implice de asemenea şi publicul larg, în cadrul unor activităţi deschise precum: un curs de Introducere în Fotografie, o expoziţie Foto-Haiku şi un FlashMob pe tema festivalului.

Te aşteptăm să te înscrii! Pentru mai multe detalii: fotografie@studentfest.ro.

ÎNSCRIERI: 19 martie – 15 aprilie pe: http://www.studentfest.ro/fotografie/

 

***

StudentFest este un proiect de anvergură, iniţiat de OSUT (Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara), care a reuşit să aducă în acelaşi spaţiu oameni din mai multe domenii de activitate: arhitectură, arte, dans, film, fotografie, IT, literatură, muzică, party, publicitate şi teatru. Studenţii au şansa de a se întâlni cu profesionişti din fiecare arie de activitate mai sus menţionată. Scopul principal al proiectului este de a crea un mediu propice dezvoltării personale a tinerilor beneficiari şi a unei platforme de educaţie non-formală pentru 200 dintre aceştia. La fiecare dintre cele 11 secţiuni ale festivalului vor participa 20 de studenţi, activităţile fiind programate astfel: 7 zile de workshopuri pentru cei 220 de tineri participanţi direct la festival şi 3 zile de expoziţii şi alte activităţi deschise publicului.

 

Echinox

Echinox este revista de cultură a studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai”. Apare din decembrie 1968.

Articole similare

Alex Odăgeriu – endofworldkind(ness)

Alex Odăgeriu – endofworldkind(ness)

Revista Echinox se alătură protestelor studentelor și studenților împotriva genocidului din Palestina

Revista Echinox se alătură protestelor studentelor și studenților împotriva genocidului din Palestina

Echinox 1/2021

Echinox 1/2021

Flamenco Sketches – Ștefan Oprea

Flamenco Sketches – Ștefan Oprea

No Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.