Noutăţile editurilor Polirom şi Cartea Românească la Bookfest 2012

La ediţia din acest an a Salonului International de Carte Bookfest, editurile Polirom şi Cartea Românească vor fi prezente cu peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere (20%). La standul Polirom şi CR (Pavilionul C2), vizitatorii târgului pot găsi pachete promoţionale, peste 100 de titluri la preţul unic de 9,99 lei, dar şi cele mai recente apariţii (fiction şi nonfiction, aproximativ 400 de titluri noi de la ediţia anterioară a târgului). De asemenea, cititorii îşi pot întilni autorii preferaţi la standul nostru. Programul complet de evenimente Polirom şi Cartea Românească îl găsiţi aici. Salonul International de Carte Bookfest, aflat la a VII-a ediţie, va avea loc în perioada 30 mai – 3 iunie 2012, în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 din Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti.

 

Evenimente Polirom & CR:

 

 

  •  un nou volum apărut în colecţia „Opere”, Opere II. Proza de Gellu Naum (ediţie îngrijită de Simona Popescu);

 

 

 

 

Titluri noi apărute în Seriile de autor Polirom pot fi găsite la stand: Cartea fiului, Seria de autor „Norman Manea”, O zi din viaţa mea fără durere, Seria de autor „Marta Petreu”, Monologul polifonic, Seria de autor „N. Steinhardt” etc.

Fanii cărţilor lui Chuck Palahniuk vor găsi la standul nostru cel mai recent roman al său tradus în limba română, Blestemaţi, fanii filmelor lui Emir Kusturica, unul dintre cei mai apreciati regizori contemporani, vor putea achizitiona autobiografia acestuia, Unde sânt eu în toată povestea asta?, Hollywood, cel mai recent roman al lui Charles Bukowski apărut în traducere la Polirom, sau romanele În Ţara lui Dumnezeu şi Spovedanie la Tanacu, de Tatiana Niculescu Bran, precum şi noi titluri apărute în colecţia „Top 10+”, unul dintre cele mai de succes proiecte editoriale Polirom, vor putea fi achiziţionate, de asemenea, cu 20% reducere de la standul Polirom & Cartea Românească.

De neratat este şi romanul Sunset Park de Paul Auster, unul dintre cei mai prolifici şi mai influenţi autori americani ai zilelor noastre, tradus până în prezent în 27 de limbi. Sunset Park, o poveste despre dragoste şi iertare, va fi, de asemenea, în oferta de la Bookfest.

Cum Michel Houellebecq este invitatul special al acestei ediţii Bookfest (Franţa este ţara invitată), cărţile sale apărute la Polirom nu puteau lipsi de la standul editurii: Platforma, Posibilitatea unei insule, Particulele elementare, Harta şi teritoriul, Extinderea domeniului luptei etc.

 

 

Echinox

Echinox este revista de cultură a studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai”. Apare din decembrie 1968.

Articole similare

Căutăm articole pentru nr. 1/2021

Căutăm articole pentru nr. 1/2021

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Înscrieri Focus Atelier: Procese investigative în spațiul urban

Atelier – scriere de recenzii

Atelier – scriere de recenzii

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

Starea Literelor // Lansarea nr. 1/2017 & Dezbatere

No Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.